ALS JE IETS MET LIEFDE VERKOOPT

Sinds een maand ben ik freelance werkzaam voor een bedrijf dat zich inzet om gezonde voeding voor de allerkleintjes op de kaart te zetten! En met gezond, bedoel ik ook echt gezond! Biologisch, vers, geen toevoegingen, conserveringsmiddelen, geen suiker etc!

Mijn kinderen zijn inmiddels de luiers ontgroeid, maar oh wat had ik graag deze producten willen kopen toen zij klein waren! Want gezonde voeding heb ik altijd heel belangrijk gevonden, maar het viel niet mee om na een dag hard werken, nog een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Ik deed dat wel, maar gemak dient te mens… Dus als een ander het voor me had kunnen doen….nou graag!

Maar goed, deze blog gaat niet over gezonde voeding, maar over iets heel anders!

Dit bedrijf heeft mij ingehuurd omdat het ondersteuning nodig heeft voor het verkoopteam. Ik had al een paar verkooptrainingen gegeven en dat was in goede aarde gevallen want er kwamen meer leads, maar ja die moesten ook opgevolgd worden. Kortom ze kwamen handen te kort, dus hebben ze gevraagd of ik ze kon komen helpen.

Het is inderdaad een dienst die ik aanbied: huur mij in en ik verkoop voor jou!
Super leuk, maar ik zeg zelden ja tegen zo’n opdracht! Waarom dan? Werk is toch werk zou je zeggen…

Ik kan pas iets verkopen als ik er echt in geloof en als ik ervan overtuigd ben dat het product of de dienst een toegevoegde waarde heeft. Hiermee bedoel ik,….voegt het iets toe aan de maatschappij, de ontwikkeling van mensen, verbetert het iets in onze wereld of lost het een probleem op waar veel mensen mee worstelen.

Ik zou bijvoorbeeld nooit voor een sigarettenfabrikant kunnen werken. Afgezien van het feit dat ik roken vies vind, kan ik niet achter de verkoop van sigaretten staan, eenvoudigweg omdat het ongezond is. Ik kan ook geen diensten verkopen waarvan ik het nut niet inzie of waar ik persoonlijk niets mee heb.

Kortom ik kan alleen verkopen als mijn hart een sprongetje maakt en ik denk….’yes’ hieraan wil ik mijn steentje bijdragen. Dit bedrijf wil ik helpen te groeien. Dat doe ik met liefde! En als je iets met liefde kunt verkopen, gaat het een stuk makkelijker! Liefde alleen is niet genoeg natuurlijk. Er komt meer bij kijken, maar de basis voor succesvol verkopen, ligt wel bij de verbinding die je hebt met het product, de dienst (en het bedrijf dat daar achter staat).

Dus voorlopig verkoop ik gezonde baby- en kindervoeding met liefde! Dat smaakt naar meer! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op www.madaga.nl!

En heb jij verkoopondersteuning nodig? Misschien dat ik ook voor jou met liefde kan verkopen! Kijk op www.havefuninsales.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!